Kdo je Carmen?

Carmen L. Oven je voditeljica prireditev in povezovalka pogovorov. Poučuje javno nastopanje in vodi treninge samokomunikacije. Radijsko izučen glas posoja tonskim sinhronizacijam, zvočnemu opisovanju filmov, oglasnim sporočilom in bralni interpretaciji raznolikih vsebin. Kot povezovalka sodeluje z velikimi slovenskimi podjetji in uspešnimi zasebniki.

Je doktorantka edukacijskih ved na Univerzi na Primorskem. Napisala je dva romana za odrasle: Sprehajalka Gospodovega psa in Tihotapci miru.

Mnenja naročnikov in sodelavcev:

Carmen L. Oven je sodelovala, vodila in povezovala dogodke v zvezi s predstavitvijo mojih treh knjig v Cankarjevem domu, na Škrabčevi domačiji in v vseh večjih knjigarnah po Sloveniji. Vsakokrat je bila odlično pripravljena, delovala je zavzeto in bila s strani občinstva vedno sprejeta z velikimi simpatijami.

- dr. Peter Čeferin, odvetnik


Zelo lepo mi je sodelovati z Njo, ker vedno, ko sodelujeva vem, da bo vse v redu. Tak je bil že moj prvi vtis, ko sva se prvič slišali po telefonu. Pogovori na odru s Carmen so sproščeni in hkrati globoki. Daje dober občutek, ker je maksimalno pripravljena in hkrati spontana, njena vprašanja niso stereotipna in mi dajo možnost, da publiki, ko govorim o sebi, tudi nekaj dam. Nekaj več, nekaj posebnega, nekaj za razmišljanje in nekaj za življenje. In to daje tudi Carmen. In to je to, kar najbolj šteje.

- Nana Milčinski, pevka, režiserka


Carmen je topla zarja, v kateri je mogoče začutiti mogočni mir večera, zadihati, se zazreti v goreče obzorje in povedati tisto o sebi, kar še ni bilo izrečeno.

- Alenka Rebula, pisateljica, psihologinja


Carmen sem spoznal kot gostiteljico na literarnem večeru, ko je bila še študentka. Njen poglobljen in strasten, tako rekoč erotični odnos do umetniške besede, me je takoj pritegnil in naju za zmeraj povezal. Hvaležen sem ji za prijateljstvo, pa tudi za ure in ure javnih pogovorov o mojem ustvarjanju, ki sva jih medtem skupaj opravila.

- Feri Lainšček


Sodelovanje s Carmen L. Oven je zmeraj bila zanimiva in prijetna izkušnja. Carmen je zelo dobra organizatorka in čudovita sogovornica.

- Sam Sebastian, čarodej