PRI PSIHIATRU – 13 sred, 13 oddaj

In spet začenjamo z radijsko psihiatrijo! Le da gremo tokrat še veliko dlje …

zofapp

Soseda se ukvarja z najstarejšo obrtjo, sumi upokojenka. Ženo teži, ker mož ne popije niti kaplje alkohola. Mesar išče družico po spletu. Mladenič ne zna osvajati žensk … To so, spoštovani, le nekatere izmed tem trinajstih novih zgodb kontaktno igrane nanizanke Pri psihiatru, ki se nocoj po 21. uri vrača na Prvi program. Tudi lani smo pomlad preživeli z njo: avtorica Mateja Perpar je s svojimi žgečkljivimi, živahnimi, pa tudi presneto resnimi in tesnobnimi zapleti v intimnem življenju junakov sprožila živahno debato poslušalcev, ki so sodelovali v oddaji!

VSAKO SREDO OB 21.05 NA PRVEM PROGRAMU RADIA SLOVENIJA.

In prva oddaja, 1. SREDA= 1. APRILa pa bo o:

pp

PRI PSIHIATRU: Zdi se mi, da se soseda ukvarja s prostitucijo – 1. aprila ob 21:05 na 1. programu

Pristne medčloveąke odnose v soseski vznemiri mlająa, čedna ľenska – očitno brez stalnega partnerja. Moško perilo na sušilni vrvi, sumljivi gibi in podobni znaki kažejo na to, da bi priseljenka lahko živela tudi od prodaje lastnega telesa. Ali živimo v rdeči četrti? Kako naj v takąnem okolju vzgajava svoje vnuke? Tako priletni sosedi (igrata ju Jožica Avbelj in Marinka Štern) sprašujeta radijskega psihiatra dr. Olafa Dünkelkopfa.

Ali se soseda res ukvarja s prostitucijo – in če ľe, kje so meje sosedske radovednosti? Le eno od vpraąanj, ki vas bodo v razpravi z voditeljico Carmen L. Oven pripeljala do moľnih reąitev prve od novih zgodb letoąnje serije Pri psihiatru – v sredo po 21. uri na Prvem!

Posted in Nerazvrščeno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja